Monday, June 8, 2009

just got back from kelantan ... wee~~

waah just got back from kelantan
wee~~

lama gak laa balik kelantan
balik pun coz wedding kak ann...
best gler arr!!!
lame x jumpe ramai2
so biler dah jumpe tu mmg
ooowh best ooowh :)

gi 2hb right after konvo kaklili
mmg best laa full of bende
so x boring hehee

yg best:
  • dpt makan tempoyak yg sgt best hehee
  • semua org mabuk poco2 sampai kt semua berpoco2 till late hahaa
  • dpt jumpe cousins2 yg lame x jumpe , last jumpe bulan february kot
  • byk gossips share
  • photographer wedding kak ann n abg bad best n cool
  • dinner kat rennaissance hotel yg bertemakan " legenda melayu"
  • semua cool n pakai baju ikut tema
  • abg sham x dpt sewa keris bawak pedang mainan hahaa
  • karaoke till late late nite
  • semua joget2 menari2 n dangdut ramai2 hahaa
  • bbq best coz dpt mkn ngan cousins n dlm suasana yg best plus ngan music man yg main organ dia secara live hehee
  • mase lunch n bday yaya ade abc nyer machine so semua cam rase bangga coz dpt tekan ice machine tu jd hancur hehee
  • mase dinner semua bepoco2 kat hall hotel tu hehee
  • lepas kak ann n abg bad dah sah jd husband n wife ade night session malam tu tuk suai kenal laa konon... n semua kate okay laa dah lambat nie coz dah pukul 12mlm gi laa masuk dlm dulu then tup tup tup rupanya abg bad kene kidnap ngan lelaki2 n jejaka2 handsome ke pcb sambil makan supper hahaa balik subuh kot hahaa kesian abg bad :)
  • lepas je dinner kat renaissance hotel tu semua gi jamming till subuh kat " gegey studio" hehee name studio dia menarik kan hehee
  • ayah chik bawak durian from dusun dia then semua dpt mkn pulut durian sedap oowh hehee
  • last night kat kelantan kt n beberape cousins lg wat projek secret kat dlm bilik pengantin coz pengantin tido kat rumah abg bad hehe (gelak evil)
  • mase dinner semua wat entrance n start wat drama mcm sebut cis cis kau laa it's hilirious hahaaa
so mmg conclusionnyer balik kelantan
last week best arr
byk bende wat hehee
x sabar nk kumpul ramai2 lg
plus next year mcm ramai jew
nk kahwin nie
hehee
scandal ;)

here are some snippets











so abg bad n kak ann.... selamat pengantin baru
we had fun !! XD


5 comments:

F a r i z z a i d I said...

wah2345
fun gila
jamming bagai.

alia_wedges said...

hehee
mmg best farriz ;)
everyday sume cam happy coz dpt gather up ramai2 n kalu bleh x nk tdo ooowh
heheee

Aimi said...

cm best je majlis kahwin.
rosalia, awk kahwin nnt jgn x jemput plak, HAHA

MIHLYLE said...

macam best ya holiday, mines boring, anyway my aunt nyer website dah kene delete.. sbb dier dah lamerrrr giler x update

alia_wedges said...

to mee:
hahaa
ya mee nnti kt jemput ek
x taw laa biler lg hahaaa

to afiqqe:
aha best wedding tu
owh dah kene delete ek?
x pe .. thanx afiqqe...